ASROM home       Maatwerk       Open Inschrijving       Klassikaal       Lesvorm       Cursusaanbod       Tarieven       Locaties       Contact
 

Lesvorm

U leert graag op uw manier. Kies daarom de lesvorm die het best bij u past. Met de lesvorm wordt aangegeven hoe de cursus gegeven wordt.
De cursussen via Open Inschrijving hebben de lesvorm Individueel.
Voor een maatwerk/privécursus kunt u elke gewenste lesvorm kiezen: één-op-één, Individueel en Klassikaal.

De mogelijkheden van programma's/toepassingen vindt u op pagina cursusaanbod.

Hoe wilt ú graag leren?

Eén-op-één

Deze lesvorm is alleen geschikt voor een privécursus, waarbij u uw eigen docent heeft. Hij legt u alles uit waaraan u behoefte heeft. Dit mogen verschillende programma's en/of niveaus zijn. Ook voorbeelden uit uw eigen werksituatie kunnen besproken worden.

Individueel

De ideale groepscursus waarin u individueel leert, zoals bij Open Inschrijving. Aan de hand van duidelijk cursusmateriaal volgt u in uw eigen tempo de lesstof. De docent helpt bij vragen als een coach. Deze vragen worden persoonlijk behandeld of soms klassikaal mocht de vraag voor iedereen interessant zijn. Omdat ieder in zijn eigen tempo leert, is het mogelijk om verschillende niveaus en/of verschillende leerdoelen in één groep te hebben.

In een maatwerkcursus kan het gunstig zijn voor de individuele lesvorm te kiezen indien de groep verschillende interesses heeft of als er teveel niveauverschillen zijn. Daarbij is het mogelijk met meerdere dagen onderling te wisselen of dat de bezetting per dag niet altijd even hoog is.

Klassikaal

In een klassikaal cursus worden alle onderwerpen door de docent uitgelegd en voorgedaan. U krijgt voldoende ruimte om alles zelf te oefenen tijdens de les. Klassikale cursussen worden bij ASROM alleen als maatwerk gegeven. De onderwerpen zijn van te voren zelf bepaald en kunnen desgewenst bijgesteld worden tijdens de les. Het kan een volledige cursus zijn maar ook een gedeelte ervan. De cursus kan tevens een combinatie van verschillende programma's zijn. Een klassikale les is het meest efficiënt bij een homogene groep, dat wil zeggen dat iedereen dezelfde leerdoelen heeft en van hetzelfde niveau is (of bereid is zich aan te passen).

omhoog / terug

 
 
   
 

 

 
 

BTW

Alle cursussen zijn vrijgesteld van btw, wijzigingen voorbehouden.

 
     
 

Contact

Onze opleidingscoördinator, Astrid Romijn, helpt u graag de juiste cursus te vinden: rechtstreeks
06-51638321 of via
websitecontact@asrom.nl

 
 

 

 
   
 
ASROM Computercursussen - Bergschenhoek - Sinds 1998